Jóvenes organistas alumnos del profesor Josep M. Mas i Bonet.

MARIO MIRALLES: Nascut a Barcelona el 1997. Va cursar els estudis de grau profesional de piano i orgue al Conservatori Superior de Música del Liceu, de la mà de Katia Michel i Josep Maria Mas i Bonet, respectivament. Actualment està realitzant l’últim curs de piano de grau superior al Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance de Londres sota el mestratge de Rolf Hind i Mikhail Kasakevich. Ha rebut classes de clavicèmbal en l’especialitat de música antiga amb James Johnstone. Mario també s’especialitza en lied i música de cambra. Ha rebut consell d’artistes com Pascal Rogé, Rivka Golani, Wolfram Rieger, Manuel García-Morante, Eugene Asti o Àngel Soler, entre d’altres. Ha ofert concerts com a pianista, clavicembalista i organista. Destaquen actuacions al país, com ara a l’Auditori AXA, el MNAC o la Catedral de Barcelona, i actuacions al Regne Unit, a sales com ORNC Chapel, St. James’s Piccadilly, Blackheath Halls, St. Giles on the Fields o Faversham Assembly Rooms.

P R O G R A M A: Francisco Correa de Arauxo (1584-1654). Tiento XVI de quarto tono por elami, a modo de canción, de ocho. Pedro de Araújo (? – 1715). Batalha de sexto tom.

ALBERT TIÓ PUNTÍ: Nasqué a Tona (Osona). Inicia els estudis de piano a l’edat de set anys amb la professora Maria Dolors Arola i Sors. Als quinze anys comença la carrera d’orgue i baix continu al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Acaba els estudis de grau superior d’orgue, amb el catedràtic Josep Maria Mas i Bonet, i els estudis superiors de piano, amb les catedràtiques Anna Maria Cardona i Margarida Serrat. Rep classes magistrals d’orgue a Sevilla. Participa al Curs Internacional d’Orgue Romàntic del País Basc, en el marc de la Quinzena Musical de Sant Sebastià. Participa en diverses edicions del Curs Internacional de Música Ibèrica i Música antiga del Nord d’Alemanya, sota la direcció dels Mestres Josep Maria Mas i Bonet, Jörg-Andreas Bötticher, Eudald Dantí i Pablo Taboada. Actualment és organista titular de la Parròquia del Carme i de l’església dels Dolors de Vic.

PROGRAMA: Dieterich Buxtehude (1637-1707). Passacaglia en re menor, BuxWV 161. Johann Sebastian Bach (1685-1750). Nun komm, der Heiden Heiland, in organo pleno, BWV 661

ÓLIVER ÉRIC VINENT CARDONA: Nascut a Sant Lluís (Menorca). Obté el títol superior en dirección d’orquestra i cor al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. A la vegada, és diplomat en música sacra i orgue per la Facultat Antoni Gaudí (Ateneu Universitari Sant Pacià, Barcelona), de la mà de l’organista i professor Eudald Dantí. S’especialitza en música electroacústica i art sonor en el Màster d’Art Sonor de la Universitat de Barcelona amb el professor i artista intermèdia Josep Manuel Berenguer. Ha impartit classes d’harmonia, música de cambra i orquestra al Conservatori Professional de Menorca. Les seves obres han estat estrenades al Festival Zeppelin (Barcelona), al Conservatori Superior del Liceu, a les Jornadas Internacionales de Música Electroacústica (Argentina) i al Sonar+D 2020.

PROGRAMA: Joan Cabanilles (1644-1712). Tiento IV Lleno de primer tono. Dieterich Buxtehude. Preludi en la major, BuxWV 151.

Direcció artística: Josep Maria Mas i Bonet, Eudald Dantí i Roura.